-
 פורסם במקור על ידי oferT אשמח לדעת מהם רמקולים טובים/עדיפים יותר מערמות העץ הללו? {בתקציב תואם}
מעניין לדעת מה טעמך האישי בכדאי להבין מהאין באה הסלידה מהמותג הנ"ל? { אסתפק בדגמים בודדים} עניתי לך.
לך לחנויות סטריאו שמוכרים מותגים, ושמבינים עניין בסטריאו ,שלא דופקים מחירים.
תאזין לרמקולים ותבין עניין.
אני לא אזרוק לך שמות של רמקולים.
שוב פעם , לא רוצה להזדהות עם יבואן זה או אחר.  פורסם במקור על ידי partner11 אפקט,
נראה לך סביר להשוות רמקול שעולה 60,000 ש"ח לרמקול שעולה שישית מחיר ואף פחות מזה? נראה לך שאני אשווה , לא כתבתי בכלל שאני משווה אותם ל CAV.
הסינים צריכים לאכול הרבה אורז כדי לייצר רמקולים כמו שיש לי.
אולי בעוד 20 שנה.
רק ציינתי שכרגע יש לי רמקולים בשווי 60.000 ש''ח.
כנראה שגם לך יש עץ סיני בבית.
משתתף בצערך.
אגב , ל''ג בעומר קרב ובא.
נ.ב , בקרוב אפתח שרשור ואספר למה אני סולד מהמוצר.
-
-
במקרה לעופר אין "עץ סיני" בבית. אתה יכול להיות גם רגוע ולדבר איתו בגובה העיניים מפני שהרמקול שלו ושלך לא רחוקים במחירם.
לגבי ההכללה הסינית. יש לך טעות מרה, ישנם רמקולים סינים מעולים בכל קנה מידה. להכליל זה לא לעניין.
בקיצור. אני מציע להרגע, אף אחד כאן לא עושה תחרות למי יש יותר גדול או פחות סיני.
נמר לוי -
נמר יקר. אני שמח שלעופר אין מה לישרוף בלג בעומר. ותמיד בגובה העניים ולגבי הסינים קצת היגזמתי יש להם דברים טובים שנימכרים במחיר סביר בהחלט. ואיני מיתחרה עים אף אחד לצורך העיניין יש לי סט אפ בשווי 300000 שח . אתה מוזמן להקשיב
-
 פורסם במקור על ידי אפקט הסטריו נמר יקר. אני שמח שלעופר אין מה לישרוף בלג בעומר. ותמיד בגובה העניים ולגבי הסינים קצת היגזמתי יש להם דברים טובים שנימכרים במחיר סביר בהחלט. ואיני מיתחרה עים אף אחד לצורך העיניין יש לי סט אפ בשווי 300000 שח . אתה מוזמן להקשיב הצעה מצויינת, כאשר אני אקיים ל"ג כהילכתו ואבער את רמקוליי הסינים, אזמין אותך עם מערכת ה 300,000 ש"ח שלך שיתנגן ברקע עם רחש פיצפוצי הזרדים של הרמקול הסיני שלי
-
ואני שואל את עצמי רק שאלה אחת ויכול שהיא נטולת הקשר, אלא שלעיתים לאסוציאציה חיים משלה : האם הקאבאס נמכרו כבר ?
-
לא עדיין לא אני מזמין את הבחור להביא את המגבר ולבדוק את cabasse sumatra שלי דרך אגב גם לי היה מגבר רוקסאן 5 ערוצים כספיאן התוצאה היתה מעולה מה דעתך נמר שווה להציע לו?פנתר 11 אתה מוזמן !
-
 פורסם במקור על ידי joda5 לא עדיין לא אני מזמין את הבחור להביא את המגבר ולבדוק את cabasse sumatra שלי דרך אגב גם לי היה מגבר רוקסאן 5 ערוצים כספיאן התוצאה היתה מעולה מה דעתך נמר שווה להציע לו?פנתר 11 אתה מוזמן ! תודה על ההזמנה
-
פרטנר11 רעיון מצויין להיפטר מי הזבל שלך
-
אפקט הסטריו.
מכל המילים שיש בעולם זו המילה שבחרת להגיד לבחור?
ולא כותבים "להיפטר מי הרמקול שלך".
כותבים "להיפטר מהרמקול שלך"
האמת היא שיש לך גם שגיאת כתיב בשם משתמש.
לא כותבים "אפקט הסטריו"
כותבים "אפקט הסטריאו"
אגב.
ממה מורכבת המערכת שלך?
נמר לוי -
אפקט, לא ברורה לי כל האגרסיביות הזאת מאיפה היא באה
אני אשמח לשמוע, כפי שהבטחת, מה יש לך נגד CAV.
ייתכן ורמקול כלשהו של CAV תקף אותך פעם בסימטה חשוכה? שרשורים בנושאים דומים -
מאת a_yaron בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 184
עודכן: 11-12-09, 10:03 -
מאת frank בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 3
עודכן: 05-10-09, 14:09 -
מאת rel_benrey בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 10
עודכן: 16-01-09, 21:27 -
מאת Joshua_G בפורום לוח מכירה וקניה - ציוד פרטי
תגובות: 1