גם לי יצא לשמוע CAV עם הגברה חזקה של וינסנט - נדמה לי שזה היה קדם מנורתי + פאואר טרנזיסטורי.
שילוב מוצלח לטעמי.
הוינסנט מספק זרם חזק יחסית לאחרים.
יש לי מגבר ק"ב של וינסנט אבל נשמע כמו אינטגרייטד.
נמר
אגב אני חושב בדיוק כמוך. כששמעתי את הרמקול הזה בחנות לעומת כל רמקול אחר אף הרבה יותר יקרים, הוא היה בליגה אחרת. כשהגעתי הביתה התברר לי לאכזבתי שרסיבר ק"ב זה ממש לא זה. מאז אני מנסה למצוא לו מגבר חזק שייתן לו בראש. שמעתי אותו בזמנו עם וינסנט פרה מנורתי ופאוור מנורתי, נישמע ליגה.
לדעתי אחת הסיבות שחלק מהחברים חושבים אחרת כי יש סיכוי שהם שמעו אותו עם הגברה לא מספיק חזקה מה שמניב צליל בעייתי
תלוי איזה רסיבר.
לי יש הרמן קרדון 7000 שמספק 75 אמפר לערוץ וכזה יכול להתאים לך לדעתי.אצלי הוא מגביר רמקולים שקשים להנעה AR 310HO והרמקולים נשמעים מעולה. יש כזה בלוחות יד שניה ב2800 שח לפי מה שזכור לי שהמוכר רוצה שזה מחיר לא רע בכלל.דרך אגב הרסיבר מעולה בסטריאו.
את הערימת עץ הזאת אי אפשר להניע ולא יעזור שום מגבר לא טרנזיסטורי ולא דיגיטלי והוא נשמע אולי טוב עם מנורות אבל עדיין לא המציאו מגבר מנורות שיוכל להניע את הערימת עץ הזאת הרמקולים האלה הגוון שלהם קר רצוי לא לשדך מגבר בריטי אחרת אנשים יקפאו . אגב הרמקולים האלה יפים ורק יפים
את הערימת עץ הזאת אי אפשר להניע ולא יעזור שום מגבר לא טרנזיסטורי ולא דיגיטלי והוא נשמע אולי טוב עם מנורות אבל עדיין לא המציאו מגבר מנורות שיוכל להניע את הערימת עץ הזאת הרמקולים האלה הגוון שלהם קר רצוי לא לשדך מגבר בריטי אחרת אנשים יקפאו . אגב הרמקולים האלה יפים ורק יפים
ידידי, אחרי הפוסט האחרון אין ספק שיש לך פה משהו אישי או אינטרס כלשהו
את הערימת עץ הזאת אי אפשר להניע ולא יעזור שום מגבר לא טרנזיסטורי ולא דיגיטלי והוא נשמע אולי טוב עם מנורות אבל עדיין לא המציאו מגבר מנורות שיוכל להניע את הערימת עץ הזאת הרמקולים האלה הגוון שלהם קר רצוי לא לשדך, מגבר בריטי אחרת אנשים יקפאו . אגב הרמקולים האלה יפים ורק יפים
אם אתה לא שם לב, אתה משיג בדיוק את ההיפך....אין אחד שתומך בדעתך.
אולי עדיף שתוציא את הטענות שלך בשרשור נפרד ולא תנסה "ללכלך" באופן כל כך בוטה, לא משכנע ולא יעיל.
אולי זה יעזור לך לשחרר קצת קיטור....
את הערימת עץ הזאת אי אפשר להניע ולא יעזור שום מגבר שיוכל להניע את הערימת עץ הזאת הרמקולים האלה הגוון שלהם קר רצוי לא לשדך מגבר בריטי אחרת אנשים יקפאו . אגב הרמקולים האלה יפים ורק יפים
אשמח לדעת מהם רמקולים טובים/עדיפים יותר מערמות העץ הללו? {בתקציב תואם}
מעניין לדעת מה טעמך האישי בכדאי להבין מהאין באה הסלידה מהמותג הנ"ל? { אסתפק בדגמים בודדים}
__________________ היכן שמילים נכשלות, מוזיקה מדברת.
יש המון רמקולים טובים יותר ברבע מחיר הסלידה מהרמקולים הנל"הם משום שאינם מצדיקים את המחיר הדבר הזה נמכר בארץ פי כמה וכמה ממחירו בחו"ל תמחורו נקבע עי" המפיץ שעובד בשיטת תפסת מרובה לא תפסת החברה הזו מתיימרת לעשות דברים טובים אי אפשר לדוגמא להביא רכב סיני שנקרא צרי לארץ ולמוכרו במחיר של פולקסוואגן פאסאט.ולגבי טעמי האישי יש לי רמקולים צרפתיים {מעל 60 אלף שח"} לא אומר את שמם מכיוון שאיני רוצה להזדהות עם אף יבואן אגב היבואן של הcav הרשמי הוא סיריס אלקטרוניקה .ההיתי ממליץ לך באותו מחיר להיכנס לחנויות יותר מקצועיות שמוכרות סטריאו נטו ולא כל מיני מוצרים .חנות יותר מקצועית שמוכרת רק סטריאו .
לי יש CAV עם רסיבר הרמן קרדון AVR 360 והרמקולים נשמעים ממש טוב בסטריאו
הרמקולים דגם DP 880 ממש לא נצילים ועדיין נשמעים טוב מאוד.
לגבי מחיר אני שילמתי מחיר ממש טוב יחסית למחיר יבואן ללא שום מיכוח מצד המוכר אהבתי קניתי .
המחירים של היבואנים לא משקפים את מחיר החניות המתמחות .
ממתי אנחנו קונים במחיר מחירון יבואן ?
קניתי סאב של CAV W250F מחיר מחירון יבואן 5990 ש"ח גם באתר של החניות ב4490 ש"ח (מזימקס הרצליה.)
גם בזאפ רוב הרמקולים (פולק אודיו ,פרואק,B&W ,פוקל ,דאלי ,ועוד)במחיר מחירון אני לא חושב שזה מחיר הקניה למי שמגיע לחניות לקנות .
יש המון רמקולים טובים יותר ברבע מחיר הסלידה מהרמקולים הנל"הם משום שאינם מצדיקים את המחיר הדבר הזה נמכר בארץ פי כמה וכמה ממחירו בחו"ל תמחורו נקבע עי" המפיץ שעובד בשיטת תפסת מרובה לא תפסת החברה הזו מתיימרת לעשות דברים טובים אי אפשר לדוגמא להביא רכב סיני שנקרא צרי לארץ ולמוכרו במחיר של פולקסוואגן פאסאט.ולגבי טעמי האישי יש לי רמקולים צרפתיים {מעל 60 אלף שח"} לא אומר את שמם מכיוון שאיני רוצה להזדהות עם אף יבואן אגב היבואן של הcav הרשמי הוא סיריס אלקטרוניקה .ההיתי ממליץ לך באותו מחיר להיכנס לחנויות יותר מקצועיות שמוכרות סטריאו נטו ולא כל מיני מוצרים .חנות יותר מקצועית שמוכרת רק סטריאו .
אפקט,
נראה לך סביר להשוות רמקול שעולה 60,000 ש"ח לרמקול שעולה שישית מחיר ואף פחות מזה?