+ הגב לנושא זה
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 1 2 3 אחרוןאחרון
מציג הודעות 11 עד 20 מתוך סך הכל של 22
    michael123 מחובר כעת חבר משקיען
    אין גרסה אירופאית של OPPO כי אין משמעות לגרסה זאת
    OPPO תומך גם ב-230V וגם ב-PAL וגם ב-multi region
    איל פור מייבא גרסה אודיופילית של OPPO

danistar לא מחובר כעת חבר משקיען
    לא מכיר את הגרסה של אייל פור לפי התשובה הרשמית של OPPO :

The BDP-83 will support DVD Region 1 and Blu-ray Region A only. The Blu-ray Disc Association does not allow us to support any region unlocking capabilities, even for DVD-Video playback.

As Blu-ray is a relatively new platform, we want to make sure we can sell Blu-ray players for many more years to come. We do not want to implement or excise any content control which could jeopardize our standing with the Blu-ray Disc Association.

You may find third party hardware which will allow for other regions, but we do not support such modifications.

Unfortunately we do not have any retailers in Israel who carries our products. This is due to logistical, shipping, and support issues

Best Regards,

Customer Service
    OPPO Digital, Inc.
    2629B Terminal Blvd.
    Mountain View, CA 94043
    Service@oppodigital.com
    Tel: 650-961-1118
    Fax: 650-961-1119

תבין לבד
    danistar

ILNY לא מחובר כעת חבר חדש
    זה שזה תומך DIVX לא אומר שהוא תומך אוטומטית בעברית. ואם זה היה חשוב לך מאוד הייתי צריך לברר את זה לפני הקנייה ואז חוסך לעצמך הרבה כאב ראש. ואגב, לא צריך מייד להכליל את כל נגני ה-BD בגלל שלך היה נסיון רע אם יבואן מסיום. יש לי גם נגן כזה, האיכות מצויינת, ועלה לי אלף ש"ח פחות ממה שאתה שילמת.

michael123 מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי danistar צפה בהודעה
    לא מכיר את הגרסה של אייל פור לפי התשובה הרשמית של OPPO :

..

תבין לבד
    אני לי בעיה עם הבנה אגב

לגבי גרסה מקורית של המכשיר, יש patch ידוע שפותח אותו לכל האזורים.
    יש כבר לא מעט בעלי OPPO מרוצים בארץ

ואני מחזיר אותך שוב לקרוא את התגובה הקודמת שלי (Y)
    נערך לאחרונה על ידי michael123, 28-02-10 בשעה 13:30

oferron לא מחובר כעת חבר חדש
    לגבי גרסה מקורית של המכשיר, יש patch ידוע שפותח אותו לכל האזורים.
    מומלץ הרבה יותר להזמין את הקיט שהופף אותו ל region free בחומרה. לא זול, 80 פאונד כולל משלוח, אבל חוסך בעיות בעדכוני קושחה, וכל טכנאי טוב יוכל להרכיב לך אותו אם אתה לא סומך על עצמך.

הדמות האישית של AK1
    AK1
    AK1 מחובר כעת חבר משקיען
    הי, danistar!

אולי (בטוח) אני עייף מדי, אבל לא הצלחתי להבין מה אתה בעצם מנסה לומר.

-- שאף אחד לא יקנה BR מאף סוג מאף יבואן למשך תקופה בלתי מוגדרת בעתיד, למרות האיכות המדהימה, לדבריך, וזאת רק כי לא קיבלת שירות טוב די הצורך מיבואן מסויים בהקשר למכשיר מסויים? לא נשמע לי הגיוני.

-- שאנשים ייזהרו מהיבואן הזה / מהדגמים האלה? אבל אתה לא אומר מי /מה -- לא הגיוני שזה זה.

-- בגלל שהתמיכה בעברית ו/או ב-multizone לא מספיק טובה? לא לכולם יש בעייה עם עברית ו/או עם פריצת ההגנות (שבכלל אסורה מבחינת היצרנים של המכשירים ובוודאי מבחינת יצרני הדיסקים)

אז מה בעצם? סתם לבכות על זה שלמרות שאתה אומר שאתה קונה בצורה מושכלת לא עשית את זה הפעם?

ומה בעצם יקרה אם אנשים יחכו את הזמן הלא-מוגבל הזה, לפי עצתך? מה ישתנה, מי/מה יגרום לשינוי הזה, ומה ירוויח/יקבל מי שרוצה לקנות עכשיו מזה שהוא יחכה?

מה אתה מנסה לומר, בעצם, בכל הסיפור הארוך? מה תמצית המסר, לקשי ההבנה בינינו, כמוני?

עמיר
    נערך לאחרונה על ידי AK1, 01-03-10 בשעה 02:09
    ה"אמת" אינה אצלי בכיס. כל מה שאני כותב הן מחשבותי האישיות בלבד, לא יותר, אבל גם לא פחות

adeeb לא מחובר כעת חבר
    danni מה זה גירסא אירופית?
    OPPO תומך 220V וגם מנגן את כל האיזורים.
    ואם אתה שואל אותי עדיף לקנות מחו"ל אפילו אם אין עברית, וגם לקנות סטרימר עם תמיכה בעברית, אז יש לך פתרון מלא.

danistar לא מחובר כעת חבר משקיען
    תגידו לי אתם לא מבינים אנגלית ?? תקרוא מה היצרן כתב לי ותבינו שאין דגם רשמי לאזורים שאינם אזור A . עם כל הכבוד לקיטים ולפריצות אף אחד לא נותן לי אחריות לכך .

בקשר לנגן הבלו ריי , אני בחיים לא אקנה את הנגו של הדיוטוי וכבר כתבתי את זה פעם . עם כל הכבוד ל 1000 שח פחות , הנגן שלי הרבה יותר איכותי בסופו של יום . ולעניין הלא ברור מאליו , זו הבעיה בארצנו שגם את הלקוחות כבר שכנעו שיחיו עם מה שיש . למה לא לחשוב שזה מובן מאליו ?? אנחנו חיים בישראל ולא באמריקה ועצם העובדה שמישו כאן אומר לי שזה לא אמור להיות מובן מאליו אומר דרשני , היבואנים פשוט הצליחו .
    danistar

הדמות האישית של AK1
    AK1
    AK1 מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי danistar צפה בהודעה
    תגידו לי אתם לא מבינים אנגלית ?? תקרוא מה היצרן כתב לי ותבינו שאין דגם רשמי לאזורים שאינם אזור A . עם כל הכבוד לקיטים ולפריצות אף אחד לא נותן לי אחריות לכך .
    ...
    לעניין הלא ברור מאליו , זו הבעיה בארצנו שגם את הלקוחות כבר שכנעו שיחיו עם מה שיש . למה לא לחשוב שזה מובן מאליו ?? אנחנו חיים בישראל ולא באמריקה ועצם העובדה שמישו כאן אומר לי שזה לא אמור להיות מובן מאליו אומר דרשני , היבואנים פשוט הצליחו .
    זה לא מובן מאליו -- כל היבואנים שמנטרלים את הגבלת האיזורים עוברים גם על הכללים וגם על תנאי המכירה גם של יצרני המכשירים וגם של יצרני הדיסקים.

אז גם אם זה כבר נורמה במדינה הזו (המושחתת כבר מהשילטון ומטה), זה עדיין לא מובן מאליו.

דווקא כן מובנת מאליה גירסת הייצרן.

ולא שאני בעד ההגבלות האלה -- אני לא מתלהב מהן בכלל, אבל אלה הכללים, לא הפריצות הלא-"חוקיות", בדיוק כמו שגם גניבת מוסיקה הפכה לנורמה, אבל זו עדיין גניבה לכל דבר ועניין.

עמיר
    ה"אמת" אינה אצלי בכיס. כל מה שאני כותב הן מחשבותי האישיות בלבד, לא יותר, אבל גם לא פחות

הדמות האישית של AK1
    AK1
    AK1 מחובר כעת חבר משקיען
    נ.ב., זה לא אומר שאם כל/רוב המכשירים שנמכרים בארץ הם multi-zone אני ארצה להישאר ה,פראייר" היחיד, ואני לא קדוש וצדיק עד כדי לא להיות מוכן להינות מזה שהיבואנים עוברים על הכללים, לא אני.

בענייני גניבת מוסיקה, אני אישית הפסקתי עם זה, וזרקתי לזבל את כל הצרובים שהיו לי למעט כאלה שכל ה-tracks שלהם נצרבו מדיסקים ש-(1) ייצורם והפצתם הופסקה ב-5 מדינות (ארה"ב, אנגליה, צרפת, גרמנייה ויפאן), ו/או (2) קניתי אותם בכסף מלא.

עם זאת, לא הפכתי למיסיונר של העניין, ומבחינתי, איש היישר בעיניו יעשה -- אני לא לוקח את תפקיד המפקח/השומר וכיו"ב. אני רק אומר שעניין הפרת הכללים אינו מובן מאליו.

דבר נוסף, comrade danistar, זה שייש הבדל מהותי בין להגיד לאנשים מה הם צריכים לעשות (למשל לא לקנות), לבין להתריע על הבעייה/השיקולים (למשל אי-תמיכה ב-multi-zone), ושהם יחליטו בעצמם. האנשים פה גדולים ויכולים יופי להחליט מה מתאים להם ומה לא.

אני חושב שמה שהפריע לי הוא זה שפתחת בציווי/הצעה/אזהרה של מה (לא)לעשות, וגם כך קראת לשירשור: "אל תקנו נגן בלו ריי , לא בתקופה הקרובה", בניגוד למשל ל-"זהירות -- למכשירי Blu-ray מסוג XXX אין תמיכה ב-multi-zone!"

עמיר

שרשורים בנושאים דומים

1. מחשב קולנוע ביתי או נגן בלו ריי.
    מאת REMO בפורום חומרה
    תגובות: 4
    עודכן: 25-03-10, 00:50
  2. נגן בלו ריי מהדיוטי פריי
    מאת danistar בפורום נגנים, מקורות וידאו
    תגובות: 24
    עודכן: 14-02-10, 01:02
  3. נגן בלו ריי של שארפ
    מאת danistar בפורום נגנים, מקורות וידאו
    תגובות: 0