-
כתוביות בעברית ל XREAMER
שלום לכולם,
קראתי כאן שבעיית הכתוביות נפתרה ואולם למרות שהורדתי את עדכון הקושחה האחרון זה לא פתר הבעיה. גם כאשר הדבקתי הכתוביות לסרט עצמו ע"י תכנת AVI-RECOMP הוא לא מזהה את הכתוביות ומסרב להראות אותן. אשמח לקבל הדרכה איך משלבים או מדביקים את קובץ הכתוביות כך שהמכשיר יזהה אותו וינגן את הסרט עם קובץ הכתוביות.
תודה,
רונן -
-
אתה מדבר על קובץ SRT ?
קובץ התרגום חייב להיות באותה תיקיה של הסרט וגם שם הקובץ חייב להיות זהה לשם קובץ הסרט (זהה לגמרי), למעט סיומת הקובץ השונה.
-
AVI היא תוכנה שמדביקה כתוביות לסרט לצמיתות, כך שלא אמורה להיות בעיה בהצגת הסרט
ביחד עם הכתוביות. {בדקת במחשב שההדבקה נעשתה?}
-
תודה ליאור ועפר,
קובץ הכתוביות אכן SRT ואכן זהה. הם באותה התיקיה וזה עדיין לא מופיע וגם כשניסיתי לגשת לאופציית הכתוביות בשלט זה מופיע בתור כבוי ולא מאפשר לי לשנות.
לגבי ה AVI ההדבקה נעשתה במחשב כך שזה באמת מאד מוזר ולכן גם העליתי לפורום את העינין.
-
-
בעבר שלא היה לי סטרימר נהגתי להדביק כתוביות לסרטים בשביל לצפות ב די.וי.די
{היסטוריה רחוקה...} וגם אז לא אהבתי את AVI אלא השתמשתי בתוכנה PocketDivXEncocler
שיותר ידידותית לטעמי.
בכל אופן לשימוש בסטרימר אין צורך בהדבקת כתוביות, הסטרימר מזהה לבד את הכתוביות
במידה והכתוביות עברו המרה {יש תוכנות ייעודית לזה} והשם זהה לקובץ הסרט והכתוביות.
הכי פשוט זה להעתיק את קובץ הכתוביות ולהדביק לסרט {או להפך} בדרך הזו אין סיבה שהסטרימר לא יזהה
את הכתוביות.
-
גם אני נתקלתי בתופעות הללו אצלי ומה שהתברר לי שבאותה תיקייה היו לי עוד שני סוגי תרגומים, ולכן ה xtreamer לא ידע לאיזה מהן לגשת.
מומלץ רק סוג אחד של תרגום באותה תיקייה.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת refael22 בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 3
עודכן: 13-02-10, 11:03 -
מאת ye11ow2k9 בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 4
עודכן: 14-07-09, 12:32 -
תגובות: 4
עודכן: 02-02-09, 01:49 -
מאת felixthecat בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 8