+ הגב לנושא זה
מציג הודעות 1 עד 6 מתוך סך הכל של 6

נושא / שרשור: אקסטרימר ורשת

danistar לא מחובר כעת חבר משקיען

אקסטרימר ורשת

קינפגתי את הרשת ואת כל ההגדרות ואני רואה בקלות סרטים מהדיסקים שבמחשב או שמחוברים לו חיצונית. נותרה בעיה אחת : ניגון סרטים מהכוננים שבמחשב : כונן ה DVD וכונן הבלו ריי שמחוברים למחשב שלי . הגדרתי אותם ב SHERE כמו שאר הכוננים ויש את היד שמסמלת את השיתוף. הבעיה שבכל פעם שאני מנסה לגשת מהרשת לכונן אני נדרש להכניס שם משתמש וסיסמא של משתמש ברשת .
    לא ניתן אגב להכניס שם משתמש או סיסמא עברית ולכן שיניתי את ה USER שלי לשם הלועזי וביצעתי אתחול למחשב ולאקסטרימר .
    כאשר הכנסתי לאקסטרימר את שם המשתמש הראשי שלי במחשה והסיסמא הוא לא הצליח לבצע LOGIN . בקיצור אני רואה את האות של הכונן ולא יכול לקרוא ממנו ( הכנסתי לשם את אלטון ג'ון חוגג 60 בבלו ריי .. )
    למישהו פתרונים ??

נ.ב שמתי לב שאחד מהאופציות בקונפיגורציה של המכשיר רשום שם בפירוש על מצב של אאודיו HD עם יציאות 5.1 ב TRUE DD ו DTS-HD ולכן כל הסיפור עם זה שהמכשיר לא מעביר אותם עוד יותר מוזר לי . בניתיים אין לי חומר עם פס קול כזה לנגן דרך האקסטרימר ( אני מחובר עם HDMI ישירות לרסיבר ) ולכן לא בדקתי אבל רשום שם בפירוש על פורמטי האודיו החדשים ..
    נערך לאחרונה על ידי danistar, 11-02-10 בשעה 16:16
    danistar

הדמות האישית של liorkoren
    liorkoren מחובר כעת מנהל
    1. באיזו מערכת הפעלה מדובר?
    2. יצרנית אקסטרימר הצהירה בעבר (ב- FIRMWARE גרסה 2 ומשהו) שהיא הכניסה תמיכה מבחינה טכנית ומאז מופיעה גם הפונקציה הזאת בתפריט של ה סטרימר, אבל יש כל מיני הסברים ואמירות בפורומים של החברה שמדברים על כך שאין להם עדיין רישיון להעברת הפורמטים.
    בנוסף, מתגלגל כרגע סיפור שמדבר בכלל על בעיה טכנולוגית בסיסית בערכת שבבים של REALTEK, אין עדיין סוף לסיפור.
    בכל מקרה, אני בדקתי בפעם האחרונה את הנושא לפני מספר ימים והאקסטרימר לא מוציא את הפורמטים החדשים - Dolby TrueHD או DTS Master Audio.

danistar לא מחובר כעת חבר משקיען
    מדובר על XP SP3 .

לגבי נושא הפורמטים החדשים אני מודע לכל מה שנאמר או נכתב , גם אני עוקב אחרי זה , בכל מצב זה מוזר שהאפיון הזה עדיין מופיע שם כאילו זה תומך בלי בעיה ...
    danistar

rbroudo לא מחובר כעת חבר חדש
    עזוב חבל על הזמן שלך !

אחרי מספר חודשים של נסיונות שימוש באקסטרימר להזרמת מדיה ברשת הבייתית (חוטית) אני יכול להמליץ לכל מי שמחפש סטרימר אמיתי להזרמת מדיה ברשת לא להתקרב לאקסטרימר !!!

נראה כי יצרני המכשיר חשבו שלכלול את המונח סטרימר בשם של המוצר מספיק ולא צריך לממש את טכנולוגיה שמאחוריה.

מבחינתי האישית האקסטרימר הוא רק "אקס" את ה"סטרימר" אני ממליץ להשאיר לכאלו שיודעים מה הם עושים (המלצתי האישית BOXEE על מחשב או TVIX יש לי את שניהם ושניהם עובדים).

kimamir21 לא מחובר כעת חבר חדש
    יש מספר קבצי וידאו שלא פועלים דרך האקסטרימר למרות שדרך המחשב הם פועלים מצויין ואין ביניהם שינוי בסוג קובץ. למה?

maclif61 לא מחובר כעת חבר חדש
    שלום ליאור
    מאחר ואני לא רואה את תגובתי שאלתי הקודמת אז אני שולח אותה שוב ואתך הסליחה
    אני לא מצליח לראות עם האקסטרימר שלי סייד וינדר 1 או 2 סרטים בפורמט אמ קי וי, למרות שכתוב תומך
    גרסת הקושחה שלי 2.0.2 וכאן שאלה שניה
    אני לא מצליח לעדכן לגרסה 2.6 או 2.7 האחרונות למרות שזה על השורש של הדיסק פאט 32. מזהה רק את הספריה ולא את הקבצים.
    האם לעדכן לגרסה 2.4 או למה
    אגב אני בווינדוז 7

בתודה מראש
    מכבי

שרשורים בנושאים דומים

1. הזמנת אקסטרימר מאתר היצרן
    מאת danistar בפורום נגנים, מקורות וידאו
    תגובות: 6
    עודכן: 28-01-10, 22:27

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות