-
 פורסם במקור על ידי AK1 אותה הנוסחה של לא יותר משליש תופסת גם לגבי מיקום המאזין...:D
ומעניין שאתה מגיע לאיומים (נורא מפחידים, אני ממש פוחד ממך, תחזיקו אותי שלא אברח).
חוצמזה, אני רק התייחסתי לדברים שאתה עצמך העלית, ואתה מאיים להוסיף דברים לא רלוואנטיים לעניין מתוך נקמנות.
אם זה כזה פיתוי עבורך, שפוך זבל כמה שאתה מוצא לנכון, לאחר שהבטחת לשמור דברים לעצמך. אין בעייה. זה יראה עליך ועל שווי המילה שלך יותר מאשר עלי
עמיר
נ.ב., ה"קנייה העיוורת" כבר נדונה עד בוש בפורום השכן, ותוצאותיה זולות יותר וטובות יותר מהמגבר שלך. אז מה? אני חושב שמי שהתחיל בהערות אישיות כלפי עידו הוא אתה. ולכן אני מציע שתיישרו את ההדורים, אינני מעוניין שאתה או כל אחד אחר "יובך" בפורום.
לגבי הרכישה העיוורת גם אין לי כל כך בעייה, אני מאוד בעד {אומנם לא באלקטרוניקה}.
עניתי לדיגי לגבי הבסיס להתאמה ראשונית בחדר, למה יש להתייחס ולמה לתת חשיבות יתר.בלי נוסחאות ובלי חישובים.
האם יש לך מה להוסיף על דברי?
נמר לוי -
-
 פורסם במקור על ידי נמר עניתי לדיגי לגבי הבסיס להתאמה ראשונית בחדר, למה יש להתייחס ולמה לתת חשיבות יתר.בלי נוסחאות ובלי חישובים.
האם יש לך מה להוסיף על דברי? רק שנראה לי מוזר שפוזיצייה אסימטרית עדיפה. אם סביבת רמקול שמאל שונה מזו של ימין, ההיענות לתדרים השונים תהייה גם היא שונה, מה שלא נראה לי אופטימאלי.
עמיר
ה"אמת" אינה אצלי בכיס. כל מה שאני כותב הן מחשבותי האישיות בלבד, לא יותר, אבל גם לא פחות -
גם בפוזיצייה אסימטרית ניתן למקם את הרמקולים בסביבה דומה.
דוגמא למיקום אסימטרי עם סביבה דומה לשני הרמקולים ניתן לראות בלינק הבא. http://www.dtown.co.il/forum/members...D7%AA-dys.html נמר לוי -
 פורסם במקור על ידי AK1 אותה הנוסחה של לא יותר משליש תופסת גם לגבי מיקום המאזין...:D
ומעניין שאתה מגיע לאיומים (נורא מפחידים, אני ממש פוחד ממך, תחזיקו אותי שלא אברח).
חוצמזה, אני רק התייחסתי לדברים שאתה עצמך העלית, ואתה מאיים להוסיף דברים לא רלוואנטיים לעניין מתוך נקמנות.
אם זה כזה פיתוי עבורך, שפוך זבל כמה שאתה מוצא לנכון, לאחר שהבטחת לשמור דברים לעצמך. אין בעייה. זה יראה עליך ועל שווי המילה שלך יותר מאשר עלי
עמיר
נ.ב., ה"קנייה העיוורת" כבר נדונה עד בוש בפורום השכן, ותוצאותיה זולות יותר וטובות יותר מהמגבר שלך. אז מה? עמיר זו לא נקמנות ובטח לא איום, זו פשוט דרך נכונה להציג את המלך עירום
לדעתך הדברים שאני מעוניין להוסיף הם זבל, בעייני הם סגירת מעגל לגבי השקפותיך על עולם האודיו.
עכשיו אולי תסביר לי את המשפט הבא:
נ.ב., ה"קנייה העיוורת" כבר נדונה עד בוש בפורום השכן, ותוצאותיה זולות יותר וטובות יותר מהמגבר שלך. אז מה?
שילוב לא נכון של רכיבי המערכת יביא לשדרגת אין סופית מצד המאזין! -
 פורסם במקור על ידי נמר זה שניתן איכשהו למקם בצסביבה אסימטרית (כשאין ברירה) אני מבין, אבל למה זה עדיף, זה מה שקשה לי להבין.
עמיר
ה"אמת" אינה אצלי בכיס. כל מה שאני כותב הן מחשבותי האישיות בלבד, לא יותר, אבל גם לא פחות -
 פורסם במקור על ידי panter עמיר זו לא נקמנות ובטח לא איום, זו פשוט דרך נכונה להציג את המלך עירום 
לדעתך הדברים שאני מעוניין להוסיף הם זבל, בעייני הם סגירת מעגל לגבי השקפותיך על עולם האודיו.
עכשיו אולי תסביר לי את המשפט הבא: ראשית, אני ממש לא מלך משום בחינה, ואני לבוש בגינס ממש לא שקופים 
ואיך תקרא לצורך הפתאומי להציג את המלך כעירום, אם לא סתם נקמנות?
מה עניינך בהשקפותי על "עולם האודיו"?
בוא נעזוב זה, כל זה התנצחות חסרת טעם, כולל המשפט שאני לא מתכוון להיכנס להסברים בקשר אליו.
אכן לא הייתי צריך להתחיל עם ההתייחסות לכישוריך האישיים. הפסקנות שלך הפריעה לי (ותמיד מפריעה לי, אצל כל אחד).
עמיר
מיקום באופן אסמטרי מצמצם את בעית הגלים העומדים והתאבכות התדרים. מדגיש טוב יותר את האימג' ואת הבמה ועוד כמה יתרונות שכרגע הן אינן בראשי.
כאשר החדר שלך הוא סימטרי עלייך להביא אותו לאסמטריות במיקומים על מנת להגיע לתוצאות טובות יותר.
החדרים המושלמים לאודיו הם חדרים אסמטרים {גם באולפן וגם בבית}.
נמר לוי -
 פורסם במקור על ידי AK1 רק שנראה לי מוזר שפוזיצייה אסימטרית עדיפה. אם סביבת רמקול שמאל שונה מזו של ימין, ההיענות לתדרים השונים תהייה גם היא שונה, מה שלא נראה לי אופטימאלי.
עמיר או קי הדברים שאתה טוען ויודע סוטרים את
המדידות שעשית אצלי, מפני שאצלי יש אי סימטריה בין שני הצדדים של החדר, מכיון שמאחורי אחד הרמקולים ישנה דלת שגורמת לכך ואותה לא הכנסת לחישוב ואת המכתבה שנמצאת בצידה השמאלי של הספה לא הכנסת לחישוב, וטענת שהטויטר של הרמקול צריך להיות בדיוק מופתי על האוזן. עכשיו תגיד לכולם שאני שקרן.
שילוב לא נכון של רכיבי המערכת יביא לשדרגת אין סופית מצד המאזין! -
 פורסם במקור על ידי panter או קי הדברים שאתה טוען ויודע סוטרים את
המדידות שעשית אצלי, מפני שאצלי יש אי סימטריה בין שני הצדדים של החדר, מכיון שמאחורי אחד הרמקולים ישנה דלת שגורמת לכך ואותה לא הכנסת לחישוב ואת המכתבה שנמצאת בצידה השמאלי של הספה לא הכנסת לחישוב, וטענת שהטויטר של הרמקול צריך להיות בדיוק מופתי על האוזן. עכשיו תגיד לכולם שאני שקרן. הצעתי להפסיק, אז בוא נפסיק 
עמיר
אגב מי שטוען שפראסונד שלו יותר טוב מסובריין אני מאחל לו רק בריאות ושיהנה עם מה שקנה על עיוור, והסינרגייה המושלמת לרמקול(Y)
עמיר:
נ.ב., ה"קנייה העיוורת" כבר נדונה עד בוש בפורום השכן, ותוצאותיה זולות יותר וטובות יותר מהמגבר שלך. אז מה?
הוספה לשירותי סימניות: