-
סטרימיר WD TV HD Media Player שאלה
שלום, יש לי שאלה נבוגע לסטרימיר WD TV HD Media Player האם הוא תומך בכתוביות בעברית? כי הבנתי שהוא ללא תמיכה בעברית, השאלה היא האם מדובר על ממשק או גם כתוביות לא נתמכות. תודה רבה.
-
-
לא SRT, כן בצורות אחרות
אלכס שלום.
ברשותי WD HD TV כבר חצי שנה. כתוביות בפורמט SRT הוא לא מפענח (תראה ג'יבריש) , אבל אתה יכול בפעולה של חצי דקה להמיר את הכתוביות שהורדת בפורמט SRT לשני קבצים שונים, שבצירוף עם הסרט יציגו לך כתוביות בעברית בלי שום בעיה. אם תרצה, אמליץ על תכנה אחת שעושה זאת בשבילי בלי בעיות מיוחדות.
אפשרות נוספת אבל פחות רלוונטית כי היא לוקחת יותר זמן, זה פשוט לקודד מחדש את קטע הוידאו עם התרגום (ובכך להפוך את התרגום ל"מובנה"). שוב, תכנה חינמית, אבל התהליך הזה יכול לקחת בין 20 דקות לשעה... ואם אתה פשוט רוצה לראות סדרה או סרט, עדיף לך לבצע את הפעולה הראשונה.
-
 פורסם במקור על ידי Leorio אלכס שלום.
ברשותי WD HD TV כבר חצי שנה. כתוביות בפורמט SRT הוא לא מפענח (תראה ג'יבריש) , אבל אתה יכול בפעולה של חצי דקה להמיר את הכתוביות שהורדת בפורמט SRT לשני קבצים שונים, שבצירוף עם הסרט יציגו לך כתוביות בעברית בלי שום בעיה. אם תרצה, אמליץ על תכנה אחת שעושה זאת בשבילי בלי בעיות מיוחדות.
אפשרות נוספת אבל פחות רלוונטית כי היא לוקחת יותר זמן, זה פשוט לקודד מחדש את קטע הוידאו עם התרגום (ובכך להפוך את התרגום ל"מובנה"  . שוב, תכנה חינמית, אבל התהליך הזה יכול לקחת בין 20 דקות לשעה... ואם אתה פשוט רוצה לראות סדרה או סרט, עדיף לך לבצע את הפעולה הראשונה. תודה רבה על התגובה ! רק שאני אהיה מאופס מדובר בדגם הזה כן: http://www.fotofilm.co.il/?TemplateI...ProductID=2698 ושינית, האם הכתוביות נראות בסדר? או שנראות כמו הצרות שלי, למשל הDVD שלי על אף שתומך בכתוביות בעברית, מציג בצורה די מצחיקה, עם רווחים, לפעמים 3 שורות וכו'... שאלה נוספת פרט לאנגלית באילו עוד שפות תומך התפריט. כשאומרים שאין תמיכה גם אין שם שם הסרט בעברית (תכלס זה ממש לא משנה). הוא מציג סרטים טוב דרך USB? אני לא מתכוון לחבר אליו כונן קשיח חיצוני לפחות לא בהתחלה.
נערך לאחרונה על ידי alex188, 02-02-10 בשעה 21:10 -
שלום לכם חברים!
אני רכשתי לא מזמן את המגן של WD עם אופציה של חיבור לרשת ואני מאוד תמוסכל,אני מחובר עם חיבור אלחוטי דרך רשת ביתית,המתאם הוא מהרשימה מהאתר של WD וכל הזמן הנגן מתנתק מהרשת.בדקתי את הראוטר והכל בסדר,האם מישהו יכול ליעץ לי מה לעשות או שפשוט להחזיר אותו לחנות וזהו?
תודה מראש
-
אלכס אתה לא ברור...
"הוא מציג סרטים טוב דרך USB? אני לא מתכוון לחבר אליו כונן קשיח חיצוני לפחות לא בהתחלה."
אם לא תחבר דיסק חיצוני לUSB אז מהיכן יגיעו הקבצים לניגון?
-
שם משתמש בהסטרימר
אני מקליד את מספר השרת ולאחר מכן הוא מבקש מימני שם משתמש וסיסמה
איך אני יודע מה השם שלי והסיסמה.
דבר נוסף למה הוא מאתר קבצים מהמחשב שלי אך לא מצליח לנגן אותם?
-
שלום חברים
תרשו לי לשתף אותכם בניסיון שלי -
הסטרימר הראשון שלי היה ה WD TV שאותו רכשתי לפני שנתיים שלוש - אין ספק שהוא מילא חלל שכן נמאס לי מכל העיניין הזה של המרדף אחר החומרה האולטימטיבת להרצת סרטים באיכות FHD בצורה חלקה. היה לי מחשב HTPC למטרה הזו וכל העיניין הזה עם התקנת מע' ההפעלה והתחזוק שלה פשוט נמאס עלי אז עשיתי בזמנו סקר קטן וננעלתי על ה- WD TV - אין ספק שהוא קלע למטרה ותקופה מסויימת הוא באמת היה כל מה שהיתי צריך בעיניין הסרטים והצגתם באופן חלק. הבעיה התה כפי שאתם מתארים כאן - הכתוביות. יצרתי קשר עם החברה והיתה לי אינטראקציה איתם כשלושה חודשים - זה הזמן שלקח לי להבין את הראש הקשה שלהם.
אני מציע לכם בתור גישה בכלל ובעיניין ה- WD TV בפרט - אם המכשיר לא עושה מה שאתם צריכים - אל תקנו.
תמיכה מ- WD בנושא הסטרימר די עד כדי מאוד מוגבלת.
עיברית לא בשדה הראיה שלהם לתוצרת שלהם בכלל.
ועצתי היא שתחסכו את הזמן שאתם משקיעים בהמרות ושיבוצי כיתוביות למינהן ופשוט תיקנו מכשיר שגם בא עם עברית כמאפיין במפרט שלו וגם עם תמיכה לאורך זמן שלא לומר ידידותית יותר ועם קהילה תומכת יותר.
דרך אגב, WD עובדת יותר בצורה של הוצאת מכשירים (לא רק סטרימרים) עם קושחה אחת ושניים שלושה עידכונים לכל היותר, לאחר מכן הם יוצאים עם מכשיר חדש שלא תואם מבחינת קושחה לקודמו.
אבל זאת רק דעתי....
שרשורים בנושאים דומים -
מאת shaico בפורום לוח מכירה וקניה - ציוד פרטי
תגובות: 2
עודכן: 02-11-09, 01:05 -
מאת trocker בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 5
עודכן: 08-08-09, 20:46 -
מאת tzachi2009 בפורום חומרה
תגובות: 1
עודכן: 27-05-09, 08:32 -
מאת בעז בפורום אודיו דו ערוצי