-
בעיה עם כבלים ארוכים
יש לי פלזמה של TOSHIBA דגם 42WP56E בת 3 שנים, לאחרונה החלפתי לה את כרטיסי המסך בגלל בעיה בצפייה.
אני מנסה לחבר את המחשב נייד שלי לטלוויזיה באמצעות כבלים ארוכים, מהמחשב שלי יש יציאות HDMI וVGA.
עד היום קירבתי את המחשב לטלוויזיה בכל פעם שרציתי לחבר וזה עבד עם 2 סוגי הכבלים, לאחרונה ניסיתי לחבר כבל HDMI 10 מטר לטלויזיה, התוצאה שקיבלתי היא שהמחשב קולט את הטלויזיה ואת הדגם שלה אך שום תמונה לא עוברת למסך, ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אך שום דבר לא עזר, החלפתי את הכבל לVGA גם באורך 10 מטר אך הפעם המחשב לא קולט בכלל את הטלויזיה. אני קצת מיואש מלחבר את המחשב מרחוק. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי פתרון לא יקר מדי לסיפור.
-
-
יש לך בנייד יציאת HDMI?
איזה מעבד גרפי?
-
כמו שאמרתי יש לי יציאת HD במחשב נייד
מעבד גרפי - NVIDIA GeForce G 103M
גרסא - 62.98.4e.0.41
כיום אני משתמש בכבל HDMI שאורכו 5 מטר והוא עובד מצוין, אין איתו שום בעיה, הבעיה היא עם כבל 10 מ'
-
מעבד טוב אבל צריך להבין אם זה קשור לנייד או לכבלים ואז אם לפתור את זה עם ממיר חיצוני וגם זה עולה, אולי תנסה את הכבלים עם מחשב אחר
-
ניסיתי את הכבל HDMI 10 מטר עם טלויזיה אחרת LCD של SUMSUNG וזה כן עבד... איך זה לא עובד בפלזמה?
-
עדיין לא בטוח שזה לא קשור למחשב כדאי לוודא, במרחקים כאלה יש חשיבות לאיכות הרכיבים שדוחפים את הקו ואיכות הכבל בטח יש כבל שעולה פי 2 או יותר ואז משחקת הקומבינציה של הכבל ושני הקצוות, אז אתה יכול לעשות כמה ניסויים
שרשורים בנושאים דומים -
מאת dtown בפורום תגובות לכתבות
תגובות: 8
עודכן: 02-01-10, 14:07 -
מאת arnon66 בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 4
עודכן: 31-12-09, 23:46 -
מאת arnon66 בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 3
עודכן: 07-12-09, 15:45 -
מאת AmiRach בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 75