-
המלצה לסטרימר
שלום אני צריך המלצה לסטרימר התקציב עד 1000 שקל (אפשר גם מארץ לקנות וגם מחו"ל- להזמין דרך אתרים) - אני יכול לקנות את nc 3500 ב684 שקל דרך בזק - יש את Xtreamer אבל שמעתי שאפשר להכניס לו כונן של2.5 (כוננים יקרים) עד 500 גיגה בייט אז נראה לי אני ירד ממנו - שמעתי שיש את הסטרימר playonhdאיך הוא ? אז אני מתלבט בין הסטרימר nc 3500 של בזק לבין playonhd או שיש לכם עוד דברים טובים להציע ומה כדי לקחת? חשוב לי שהממשק של המכשיר יהיה בעברית המכשיר יחובר לרסיבר ו-lcd של טושיבה יחובר דרך כבל רשת (לא אלחוטי) תודה מראש -
-
כל כך חשוב לך להכניס דיסק פנימי? מה הבעיה לחבר דיסק קשיח חיצוני?
-
על האופציה של בזק הייתי מוותר בגלל שהם נותנים לך חבילה יותר יקרה, אז גם תקח את זה בחשבון. אתה לא משלם באמת 700 ש"ח!
-
משנה לי להכניס דיסק קשיח פנימי בגלל שאני ירצה להעביר סרטים ישר מהחשב לדיסק הפנימי שבתוך הסטרימר ואם אני ישתמש בדיסק חיצוני אני לא יוכל להעביר קבצים מהמחשב ישר לסטרימר שמחובר לדיסק החיצוני אני יצטרך לקחת את הדיסק החיצוני למחשב לחבר אותו למחשב וכל פעם להעביר סרטים דרך חיבור דיסק קשיח לחיצוני למחשב בקיצור המחשב לא יקרא את הדיסק החצוני שמחובר לסטרימר הוא יקרא את הפנימי וב Xtreamer הדיסק קשיח זה 2.5 והמהירות שלהם בהעברת הקבצים איטים לעומת 3.5 וגם הם יקרים יותר לעומת 3.5 ובגלל זה אני מעדיף סטרימר אחר ולא Xtreamer אני יכול להשיג את הסטרימר ב684 שקל יש לי חבר שעובד בבזק
נערך לאחרונה על ידי shlomi11, 01-12-09 בשעה 18:22 -
-
גם לי יש חבר בבזק, כנראה לא עדכנו אותו אבל, בחרתי ב- Xtreamer.
כמה נקודות שבגללם הזמנתי את ה-Xtreamer:
1. תמיכה רחבה יותר באתרי וידיאו.
2. תמיכה ב- HDMI 1.3 במקום 1.1.
3. עדכון עתידי אמור לתמוך ב- HD AUDIO.
4. קטן ולא צריך הרבה מקום.
-
nc 3500 playonhd בסטרימרים האלו אין תמיכה 1.3 HDMI?? לא הבנתי מה הבדל בין הסטרימרים האלו nc 3500, playonhd,Xtreamer ??? -
ב- NOWCOM NC3500 אין HDMI 1.3, זה אומר שהוא לא תומך בפורמטי אודיו של בלוריי.
השאלה היא אם זה בכלל רלוונטי לשימושים שלך.
-
חשוב מאוד אז אני ירד מי nc3500
ואיך הסטרימר playonhd הוא טוב?? יש עוד סטרימרים שאתה יכול להציע לי עד 1000 שקל?? -
מה אתה צריך בדיוק ב- HDMI 1.3 ?
שרשורים בנושאים דומים -
מאת The_MG בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 9
עודכן: 25-06-09, 10:30 -
מאת oceans68 בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 1
עודכן: 16-04-09, 01:39 -
מאת Array בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 8
עודכן: 16-03-09, 17:37 -
מאת צפיד בפורום פורום גאדג'טים