שלום אתמול קיבלתי את הרמקולים וחיברתי אותם לפיוניר LX70 עם כבלים חסרי שם אבל עבים ונראים בסדר ולא סתם זבל (קיבלתי בחינם) אחרי כיול אוטומאטי של הפיוניר (היה את הסופר קלאסיקו לכן מיהרתי) חיברתי את ה DVD לפיוניר ושמעתי דיסק מקורי ומה אומר לכם...חוויה באמת רמקול טוב מאוד, טוויטר עדין וטוב יש במה מרגישים את זה טוב מאוד, שמעתי צלילים שלפני זה לא שמעתי בכלל מאותו דיסק באמת, גם ששמועים בווליום חלש מרגישים את האיכות של הרמקול. אני יעלה תמונות בקרוב.
עכשיו לשאלות
א - קיבלתי רמקול אחד שהתושבת של הספייק בתוך הרמקול לא היתה מוברזת כלומר אי אפשר להבריג את הספייק, לא בעייה היום אני יבריז את החלק,
ב- שאני מתקרב לרמקול ככה שם את האוזן ליד אני שומע ספייקים קטנים (כמו פיצוצים קטנים) כשיש רגיעה בדיסק או נגינה חלשה, שמעתי מ-2 מקורות גם DVD וגם טלויזיה בשניהם אותה תופעה גם החלפתי דיסקים ועדיין יש את התופעה השאלה שלי היא האם זה בא מהפיוניר? מהרמקולים? או מהכבלים?
לכל המומחים מבינכם איך אני יכול לבודד את הבעייה ולהצביע על משהו ולומר פה הבעייה?
לגבי כבלים, תהיה לי בעייה להשיג בקרוב כבלים כלומר אולי השבוע.
ד"א חיברתי את ה DVD לפיוניר עם כבלים איכותיים אבל הם מאוד קצרים, ויש להם בננה RCA לא נראה לי שאפשר לחבר אותם לרמקולים ככה ואני לא רוצה לפרק אותם...
ג - ברמקול יש 4 חיבורים עם 2 פלחים שמחברים בינהים הבנתי כבר שזה ל B WIRE מה שזה לא יהיה, מישהו יכול להסביר לי מה זה? האם החיבור בין 4 הקונקטורים יכול להשפיע ולגרום לרעשים האלו?
תודה

LinkBack URL
About LinkBacks

פורומים
הוספה לשירותי סימניות: