+ הגב לנושא זה
עמוד 19 מתוך 19 ראשוןראשון ... 9 17 18 19
מציג הודעות 181 עד 185 מתוך סך הכל של 185
    truejoker לא מחובר כעת מושעה
    ציטוט פורסם במקור על ידי yairf צפה בהודעה
    אני חושב שברמקולים שמתוכננים מלכתחילה למטרה הזו אפשר להגיע לתוצאות גבוהות בהרבה מבלי לפגוע בערך של רמקול מסחרי קיים...
    בטח . ומחר אני אתחיל עם פתרון DIY לרמקולים ? נו באמת ?!!!!
    אני אולי יכול לבחור דרייברים , אבל לתכנן קופסה כמו שצריך או אפילו לקחת קיט מוכן , ולבנות אותו לבד אני לא יכול . אז אני בהחלט לא חושב להתחיל
    לא מכיר את החברה היום שמתעסקים בזה , אבל בזמנו הכרתי כמה שהתעסקו בבניית רמקולים , אז אולי הם לא עשו את זה טוב , אבל אני חיב להודות שלמרות שהשתמשו בדרייברים בין הטובים בעולם , לא ממש נפלתי מהכסא מהתוצאות (למרות שאצל חלקם נפלתי מחשיבה על הסכום המשוערך שעלה הפרוייקט )
    אולי אתה מצליח בזה , אבל אני ? , אני אפילו לא אחלום

dys
    dys לא מחובר כעת חבר משקיען
    ל truejoker,
    ולכן אני לא חושב שאתה צריך להחליף את הרמקולים. אתה תעשה להם שידרוג רציני בביאמפ, xover הדיגיטלי וה rc. יתרה מזאת אתה לא צריך אלפי $ לעשות זאת. מגבר אחד יש לך (מגבר מצוין) כבר.

יהודה

נמר לא מחובר כעת כתב אודיו
    זה לא בדיוק ככה יהודה.
    הוא צריך קרוס חיצוני, RC, כבלי חשמל טובים {לכל מכשיר} אינטרקונקטים טובים {לכל מכשיר} מה שמביא אותו להוצאה לא קטנה.

דבר שני זה פרוייקט לא קליל כל כך. עד שמגיעים לכיוון נכון של המערכת לוקח לא מעט זמן, ומתי שמגיעים לכיוון הזה מתחילים המשחקים, עוד קצת בס, עוד מיד, ביצירה הזו מוסיפים גבוהים והמערכת לאט לאט יוצאת מאיזון לגמרי.
    נמר לוי

yairf לא מחובר כעת עוסק מסחרי
    לא צריך להגזים - קרוס חיצוני אנלוגי יספיק, ואם החדר מספיק גדול ויש מספיק מרחב תמרון עם הרמקולים אפשר להגיע לאיזון טוב גם בלי RC (לא תמיד). לגבי איזון המערכת כל מה שצריך זה אוזן טובה ושיטת עבודה נכונה.

dys
    dys לא מחובר כעת חבר משקיען
    אכן נכון, בקונפיגורציה זו יש עבודה לא קטנה של כיול, ניסוי וטעיה, מעט שכל טוב והבנה והכל מסתדר, אבל זה הכייף. כסף, יש להשקיע אבל לא כל כך הרבה. כבלים, זה כבר נתון לשיקולו של כל אחד, בעצם הכל נתון לשיקול דעת.

שרשורים בנושאים דומים

1. למי יש AURUM CANTUS VOLLA?
    מאת FOXY בפורום אודיו דו ערוצי
    תגובות: 2
    עודכן: 11-05-09, 11:22

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות

» חדשות מסחריות