+ הגב לנושא זה
מציג הודעות 1 עד 1 מתוך סך הכל של 1
    danistar לא מחובר כעת חבר משקיען

סדרות CSI השונות מארה"ב

בשנים האחרונות אני צופה קבוע שלה סדרות הללו שלצערי בטלוויזה הישראלית משודרות מיד פעם ובעונות די מוקדמות שלהם בכל מיני ערוצים . כל פעם אני מצפה לסופה של סידרה אחת ( ניו יורק , לאס וגאס , מיאמי ) ולתחילתה של אחרת , לעיתים משדרים את חלקן במקביל .

בשנה האחרונה בקושי משדרים אותם ( ערוץ 1 ) וגם פה עונות די ישנות שלהם. למזלי יש היום כלי שנקרא האינטרנט וכך אני זוכרה לצפות בפרקים הכי חדשים במסך רחב
    ב 720P ובאיכות סאונד של DD 5.1 .

למרות שפה ושם יש פרקים מאכזבים אני חייב להודות שהסדרה הזאת משתפרת והולכת. השיא היה לטעמי עם פרקי השבוע שעבר ( פרק 7 בעונות האחרונות של כל אחת מהסדרות , קרי : ניו יורק - עונה 6 , מיאמי - עונה 8 ולאס וגאס , סדרת האם - עונה 10 ) .

לראשונה בסדרות הללו שודר פרק שהוא בעצם שילוב של כל הסדרות . זה התחיל ב CSI מיאמי , נמשך ל CSI ניו יורק ונגמר ב CSI לאס וגאס. כדי להבין מה הולך היית חייב לצפות בהם לפי הסדר הכרונולוגי בו הן שודרו כי בעצם היה מדובר בסיפור אחד שמתמשך על פני 3 ערים בארה"ב ותופס שחקנים משלוש הסדרות שמופיעים בסדרות האחרות.

התיישבתי מול הפרק של ניו יורק ובהקדמה אני רואה את החברה של מיאמי עם אחד השוטרים מלאס ווגאס , בהתחלה הייתי בטוח שמשהו לא בסדר ואז נזכרתי שבהראשונה להיות משודרת היא בעצם הסדרה ממיאמי ולכן עברתי לצפות בפרק משם קודם ומשם בצעם התחילה הסאגה (-:

הרבה זמן חיכיתי שדבר כזה יקרה וקיבלתי הוכחה שגם כ 3 נפרדות וגם כאחת ה CSI היא פשוט סדרה מעולה . יכול להיות שגם איכות התמונה והסאונד ( שגורמות לי להרהור על האיכות זבל שאנחנו עדיין צופים בטלוויזה בארץ , אוי כמה כואב שקומץ של אנשים ששולטים בשוק מענים את כולם בשביל כסף ) פשוט משפרת בצורה מדהימה את רמת החוייה .

בקיצור 3 סדרות מעולות ועם איכות צפיה נכונה זו פשוט חגיגה. מחכה היום בערב לעשות מול הפנסוניק שלי מרתון של 3 הפרקים האחרונים בסדרה מהשבוע - פרק 8 בכל אחת מהעונות ) .
    נערך לאחרונה על ידי danistar, 20-11-09 בשעה 09:50
    danistar

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות